مربای شاه توت 225 گرمی موسوی
مربای شاه توت 225 گرمی موسوی

مربای شاه توت 225 گرمی موسوی

مربای شاه توت 225 گرمی موسوی

4,700 تومان
مقایسه کالا
افزودن به سبد خرید

توضیحات

مربای شاه توت 225 گرمی موسوی

مربا را از جوشانیدن میوه با محلول های قندی تهیه می کنند. که معمولا  یک توده ژل یا نیمه جامد حاوی میوه خردشده یا کامل می باشد. مربا تقریبا حاوی 67 درصد قند محلول است که از رشد کپک ها و مخمر ها جلوگیری می کند زیرا فعالیت آ‌ب د ر آ‌ن به اندازه ای پائین است که قارچ ها امکان تکثیر نمی یابند. آ‌نچه در تهیه مربا اهمیت زیادی دارد میزان پکتین و اسید موجود در میوه است. زیرا تشکیل ژل زمانی اتفاق می افتد که غلظت قند، پکتین و  بت مخلوط در حد معینی باشد. بعضی از میوه ها مانند کشمش، آ‌لو، انگور فرنگی، لیمو و نارنج از نظر اسید و پکتین غنی بوده و به آ‌سانی می توان از آ‌نها مربا تهیه نمود. میوه های دیگری مانند توت فرنگی، شاه توت، تمشک و گیلا س حاوی مقدار کمی پکتین بوده و برای اینکه بتوان از آ‌نها با موفقیت مربا تهیه کرد باید قبلا  مقداری پکتین و یا میوه دیگری که از نظر پکتین واسید غنی باشدبه آ‌ن افزود. زمانی که بت به حدود 5/3 کاهش یابد، پکتین یک ژل خوب تشکیل می دهد. میوه نارس در مقایسه با میوه رسیده اسیدی تر است. برای کاهش بت یک مخلوط مربا می توان به آ‌ن آ‌ب یک میوه اسیدی مانند آ‌ب لیمو یا مقداری اسید سیتریک، اسید مالیک یا کرم تار تار افزود. برای رسیدن به کیفیت مطلوب فرآ‌ورده، تنظیم بت اغلب در پایان پخت صورت می گیرد.
 

شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.